szerda, július 20

Beat Béka: Valódi változás = Siker körmösöknek



Beat Béka Program: Valódi változás = Siker 

Kedves Kolléga!  

Új szelek fújnak a körmös iparban!Elemzéseink és kutatásaink azt bizonyítják, hogy gyors és tartós változások fognak történni, amelyeket nemcsak mi szakmabeliek, hanem a vendégek is érzékelni fognak.

A látványos változások elsősorban az Igényesség létezését és térnyerését fogják előtérbe helyezni. Világosan érzékelhető, hogy a fogyatkozó fizetőképes vendégek száma miatt szinte csak és kizárólag a fejlődni képes, tanulni és tenni akaró, munkájukra igényes körmösökre lesz igény. 
A Beat A Béka Program létrehozói azt mondják, hogy ne a változások irányítsanak minket, hanem Mi, a munkájukra igényes körmösök irányítsuk a változást! Ne elszenvedői, hanem Nyertesei legyünk a változásnak.Ne problémák oldalán várjuk a megoldásokat, hanem a megoldások oldaláról vizsgáljuk és találjunk megoldásokat a problémákra! Ha egyetértesz azzal, hogy Mi irányítsuk a változást, Mi legyünk azok, akik a legtöbb vendéget nyerik az Új módszerekből, akkor: 
Hallgasd és nézd meg videóinkat, olvasd el világszínvonalú és neves szakemberek (Tom Bachik, Doug Schoon) tanulmányait a vendégszerzésről és megtartásról szóló új elméleteinket és módszereinket, ismerkedj meg a Beat A Béka Program Szigorúan Titkos receptjével!
Beat Béka Program: Valódi változás = Siker
Mottó: "Az egyetlen fenntartható előny versenytársaiddal szemben, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők" (Arie De Gaus)
Kattints a linkre: www.beatbeka.hu  
Baráti Üdvözlettel: 
Beat A Béka Csapata


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése