vasárnap, május 20

Hírek május elején a CsillámVilágon


Nyereményjáték, képek a Beauty Forumról és webáruház hírek.
Nem jelenik meg az e-mail?
Nézd meg böngészőben!
CsillámVilág weboldal
Szia !

Emlékeztetlek, hogy a nyáron sorsolást tartunk, melyen egy két személyes wellness hétvégére szóló utalványt adunk egy Facebook rajongónak. Te is egyszerűen megnyerheted ezt a 71.000 Ft értékű nyaralást, csak likeold Facebook oldalunkat, és oszd meg barátaiddal! Nyereményed 2 éjszaka 2 főrészére a zsámbéki ESPA Bio @ Art Hotelban. Kattints és oszd meg itt!

Küldök néhány képet a CsillámVilág Beauty Forumon történő áprilisi megjelenéséről. Jól éreztük magunkat, sokan készítettek maguknak csillámfestést, hétfőn pedig folytatódott a munka a webshopban :), ami most fejlesztés alatt van.

Webáruházunkat reméljük, pár nap múlva újra használhatod, és jobb lesz, mint valaha. Addig is a kiszolgálás zavartalan. Rendelésed leadhatod e-mailben, vagy telefonon: sales@csillamvilag.com, Tel.: 30-9747105, és a GLS repíti is hozzád a csomagot.

Üdvözlet a CsillámVilágról,

Kriszti
www.csillamvilag.com
ESPA Bio & Art Hotel

Wellness hétvége - játék

Kattints és nyerj feltöltő wellness hétvégét! Mindenki esélyes, aki like-olta a CsillámVilág Facebook oldalát. Az esély a nyerésre növekszik, ha megosztod Facebook oldalunkat barátaiddal is.
Beauty Forum képek, 2012. tavasz

Képek a Beauty Forum vásárról

Nézd meg a kiállításon készített fotókat! Ismét sokat kértek csillámfestést, de nagy sikere volt a Violent Lips matricáknak is. Mi kettőt próbáltunk ki: a magenta csillámos és az eredeti gepárd mintát. Izgalmas a hatása kívül-belül.... :)


Email Marketing Powered by MailChimp


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése