csütörtök, október 3

Eredmények



és Budapest - shop




Szia !

1. Új átvételi pont
2. 
Ajándék: magyaros festősablon szett
3. Versenyek: eredményhirdetés
4. Közösségi játék: eredményhirdetés
5. Vásárlásoddal is nyerhetsz 

1. Ügyfélszolgálat
Már választhatod a személyes, ügyfélszolgálaton történő átvételt is! :) Rendelésed a következő helyszínen veheted át Budapesten: 14. ker. Dózsa György út 15. fszt. 1. Továbbra is szükséges a rendelés online leadása. Remélem, hogy legalább a budapestiek számára könnyítés ez, hiszen nincs minimális vásárlási limit, és szállítási díj sem. A tanfolyamokat is itt tartom - praktikum és kényelem...

2. Ajándék szept. 15-ig
12 magyaros mintát -csillám tetoválás festősablont- küldünk ajándékba annak, aki szept. elsejétől 12.000 Ft feletti rendelést ad le a webáruházban.

3. Versenyek: eredményhirdetés
Megszületett az összesítés. Hétfőn kaptuk meg az utolsó pontokat a zsűritagoktól, így aztán összesítettünk, és végre megvan a végeredmény.
Köszönjük a csodálatos munkákat, a sok befektetett időt és energiát, és gratulálunk a nyerteseknek!
Hogy kik ők?
Görgess lejjebb ezeken az oldalakon:

Arcfestés eredmény
Csillámfestés eredmény

Mindkét kategória fődíja sok ajándék mellett egy wellness hétvége a Hotel Makár**** jóvoltából.
Készülj, mert hamarosan újabb versenykiírással jelentkezem!

4. A Közösség Királylánya
Sorsoltunk a Közösség Királya játékban is, és a nyertes, aki a Hotel Ködmön****-ben, a Szépasszonyvölgyben nyaralhat, egy királylány lett.
Itt nézd meg, Te nyertél e.

5. Ha vásárlóink között vagy....
akkor akár Te is wellnessezhetsz -ajándékként. Pusztán vásárlásoddal eleget teszel a követelményeknek. Sorsolás: dec. 30-án. Nyeremény: hétvége a Kék Duna Wellness Hotel****-ban.
Részletek itt.

Szép hetet kívánok!

Kriszti



Vásárói vélemények

"Nagyon tetszett a tanfolyam! Jól épült egymásra az elméleti és a gyakorlati rész. Változatos és érdekes volt. Hihetetlenül gyorsan elrepült a 7 óra."

Hennafestés tanfolyam T. Andi



1.800Ft

5 ml zselés csillám tetoválás ragasztó

- eredeti gél ragasztó
- hígítatlan
- tartós
- biztonságos




4.570Ft

6 gomb-csíkos paletta

24 % kedvezményt!!!

Kitűnő színátmenetes mintákat készíthetsz másodpercek alatt. Miután megfestetted a színes, csíkos sávokat, vékony ecsettel add meg a minta fő karakterét. 



1200Ft

Magyaros sablonok

Vidd ajándékba!

Vásárolj 12.000 Ft felett szept. 15-ig, és ezt a magyaros mintákat tartalmazó csillámtetoválás festősablon szettet adjuk ajándékba. Karkötő/bokalánc minták, kisebb motívumok... a szett tartalmát részletesen megnézheted a képre kattintva.



13.000Ft

Arcfestés 2.

Bp. szept. 13.
Ha tisztában vagy az alapokkal, gyere, és tanulj meg új fogásokat! Sablonhasználat, nonfiguratív minták készítése könnyen, egy mozdulat technika, party-arcok és még sokminden más...



17.000Ft

Arcfestés 1.

Bp. szept. 26-27.
Nélkülözhetetlen alapok, amik miatt azok is eljönnek a kezdő tanfolyamra, akik már elvégezték a 2. vagy a 3. szintű arcfestés tanfolyamot. Nemcsak pont-vonal-folt..., hanem sok más info elhangzik ahhoz, hogy egyedül is lemásolj bármilyen arcfestés mintát egy képről.



15.000Ft

Hennafestés

Bp. okt. 11.
"Kissé félve jelentkeztem, mert hát nem a kézügyességemről vagyok híres. De a tanfolyam alatt, nagyon hamar "művészt " faragtak belőlem. Az idő nagyon hamar el telt, de az itt kapott információk és segítség és támogatás, és a tanultak, a mindennapi életbe is nagy energiával töltött fel!!!"





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése