csütörtök, október 3

Hírek új időszámításra



és egy step-by-step




Szia !

1. Évfordulós akció egy hét múlva
2. Új Halloween step-by-step
3. Ajándék: lányos festősablon szett csillámtetkóhoz
4. Tanfolyamok szombaton is + új dátumok

1. 
Évforduló
Jövő héten megünnepeljük a CsillámVilág szülinapját. Ez lesz az ötödik. :)
Várd a hírlevelem, mert a megalakulásunk évfordulója alkalmából izgalmas akciókkal várunk.

2. Halloween pókos-virágos
Egy egyszerű, szem köré festhető, lánykás Halloween mintát hoztam most Neked. Nézd meg a CsillámVilág Facebook oldalán, és készítsd el.

3. Ajándék szept. 30-ig
18 db lányos csillám tetoválás festősablon jár minden rendeléshez, ami 12.000 Ft feletti. Nézd meg az ajándékot itt!

4. Tanfolyamok - új időszámítás
Új időpontok kerültek fel a tanfolyamokhoz, egészen decemberig. Ami pedig igazi újdonság, hogy három képzés szombati napokon is elérhető mától.
Nézzük először a szombati kézpéseket:
Kezdő arcfestés: okt. 26-án
Csillámtetoválás: nov. 22-én
Henna: nov. 9.
A többi dátumot is megtalálod a fenti linkeken.

A holnaputáni arcfestés 1-es képzésre jöhetsz, ha teljesen kezdő vagy, és szívesen tanulnád meg az alapokat. Csak telefonálj, és várunk! Telefon: 061-781-3422

Szia,

Kriszti




Vásárói vélemények

"Imádtam a henna tanfolyamot! Csak ajánlani tudom mindenkinek, akár csak otthoni pingálásra, de érdemes elmenni Krisztihez tanulni!!"

Henna tanfolyam, Maár Noémi



650Ft

23g-os bronz selyempor

Metálos, narancsos csillogást adhatsz a kész arc-, testfestéshez ezzel a selyemporral. Felvitele egyszerű a görgős fej által.




980Ft

5 db szivacs nyéllel

Legjobb, ha csíkos festékhez használod, így tudod e két termék (csíkos festék és szivacs) sok előnyét egyszerre kiaknázni.





1385 Ft

Strasszok


78 db öntapadós strasszkő - az igazán királyi hercegnőkhöz. Óriás méret (szívek és lila körök: 2 cm), 4 fél forma, 6 szín. Ragasztót nem kell használnod, csak válaszd le a papírt, és ragaszd fel.



1670Ft

Festősablon szett lányos

Vidd ajándékba!
12.000 Ft feletti vásárlásokhoz (szept. 15-30. között) ajándékba küldjük ezt a festősablon szettet. Virág, póni, sellő... és mindenféle aranyos-csajos minta a kislányok kedvére. 



17.000Ft

Arcfestés 1.

Bp. szept. 26-27.
Nélkülözhetetlen alapok, amik miatt azok is eljönnek a kezdő tanfolyamra, akik már elvégezték a 2. vagy a 3. szintű arcfestés tanfolyamot. Nemcsak pont-vonal-folt..., hanem sok más info elhangzik ahhoz, hogy egyedül is lemásolj bármilyen arcfestés mintát egy képről.



15.000Ft

Hennafestés

Bp. okt. 11.
"Kissé félve jelentkeztem, mert hát nem a kézügyességemről vagyok híres. De a tanfolyam alatt, nagyon hamar "művészt " faragtak belőlem. Az idő nagyon hamar el telt, de az itt kapott információk és segítség és támogatás, és a tanultak, a mindennapi életbe is nagy energiával töltött fel!!!"





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése