csütörtök, október 3

Step-by-step, tanfolyam hírek



és új termékek...




Szia !

1. Új termékek
2. Új Halloween step-by-step
3. Ajándék: lányos festősablon szett csillámtetkóhoz
4. Tanfolyam hírek

1. 
Új termékek (képek a levelem alján)
Pár apró újdonság vár a webshopban, amiket Halloweera tökéletesen tudsz használni.
- A kedvenceim az  óriás strasszok. Két cm-es darabok is vannak benne! Micsoda cukorkoponyát lehetne velük készíteni! :)
Mostanában nagyon vonzanak ezek a lények...
- Narancsos-bronzos csillogást legkönnyebben a  bronz színű selyemporral adhatsz a mintáknak (mától kapható).
- 5 db-os szivacs szett nyéllel: elárulom, hogy könnyebb használni, mint a hasonló, fekete színű szivacsot. Ez a típus tömörebb, nem vesz fel olyan sok vizet, festékből viszont többet tud felvenni - így könnyebb szép színátmenetet alkotni velük. (A Facebook-on levő step-by-step tökhöz is tökéletesen használható.)

2. Halloween tök: pici, aranyos
Tanuld meg ezt a mintát, szeretni fogják! A tököket persze helyettesítheted más Halloween-kellékkel is, mint pl. macska, denevér, koponya, pók, gyík... Fess köré indákat, fehér pöttyöket, és máris kevésbé félelmetes az egész.
A step-by-stepet a CsillámVilág Facebook oldalán találod.

3. Ajándék szept. 30-ig
18 db lányos csillám tetoválás festősablon jár minden rendeléshez, ami 12.000 Ft feletti. Nézd meg az ajándékot itt!

4. Tanfolyam régen, és most
Új, tágasabb, világosabb helyre költöztek a tanfolyamok - az elsőt az új helyen épp múlt héten tartottam. Képeket találsz a Facebook-on a tanfolyam mappában. A szeptemberi kezdő arcfestés tanfolyamra már nincs hely, de jó hír, hogy pár nap múlva új időpontok, köztük hétvégiek is(!) lesznek elérhetők. Figyeld a webshop-ban a Tanfolyam kategóriában a dátumokat! (ha szeretnél speciális dátumra kérni egy neked tetsző tanfolyamot, azt most jelezheted e-mailben)

Szép hetet!
A jövő héten jelentkezem tanfolyam dátumokkal és újabb Halloween ötletekkel.

Szia,

Kriszti




Vásárói vélemények

"Teljesen jó minőség és valóban nagyon sok mintára elég."

Extra test ragasztó 5 ml, Marcsi



650Ft

23g-os bronz selyempor

Metálos, narancsos csillogást adhatsz a kész arc-, testfestéshez ezzel a selyemporral. Felvitele egyszerű a görgős fej által.




980Ft

5 db szivacs nyéllel

Legjobb, ha csíkos festékhez használod, így tudod e két termék (csíkos festék és szivacs) sok előnyét egyszerre kiaknázni.





1385 Ft

Strasszok


78 db öntapadós strasszkő - az igazán királyi hercegnőkhöz. Óriás méret (szívek és lila körök: 2 cm), 4 fél forma, 6 szín. Ragasztót nem kell használnod, csak válaszd le a papírt, és ragaszd fel.



1670Ft

Festősablon szett lányos

Vidd ajándékba!
12.000 Ft feletti vásárlásokhoz (szept. 15-30. között) ajándékba küldjük ezt a festősablon szettet. Virág, póni, sellő... és mindenféle aranyos-csajos minta a kislányok kedvére. 



17.000Ft

Arcfestés 1.

Bp. szept. 26-27.
Nélkülözhetetlen alapok, amik miatt azok is eljönnek a kezdő tanfolyamra, akik már elvégezték a 2. vagy a 3. szintű arcfestés tanfolyamot. Nemcsak pont-vonal-folt..., hanem sok más info elhangzik ahhoz, hogy egyedül is lemásolj bármilyen arcfestés mintát egy képről.



15.000Ft

Hennafestés

Bp. okt. 11.
"Kissé félve jelentkeztem, mert hát nem a kézügyességemről vagyok híres. De a tanfolyam alatt, nagyon hamar "művészt " faragtak belőlem. Az idő nagyon hamar el telt, de az itt kapott információk és segítség és támogatás, és a tanultak, a mindennapi életbe is nagy energiával töltött fel!!!"





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése