csütörtök, október 3

Közeleg



nem is gondolnád...




Szia !

1. Hogyhogy már a Halloween?
Azt tapasztaltam, hogy a Halloween egy olyan ünnep, amire sosem tudok eléggé felkészülni - egyszer csak hipp-hopp, itt van. Mintha túl gyorsan érkezne meg :)
Lehet, hogy Te is voltál már így ezzel.

Gondoltam, időben küldök egy lépésről lépésre fotósorozatot. Fent néhány kockát láthatsz belőle, a többit a Facebook oldalon nézheted meg. Aztán majd jelentkezem még több ötlettel.
Ezen a koponyán megfigyelheted, hogyan tehető plasztikussá a síkbeli minta.

2. Arcfestés 2. - fesztivál arcok pénteken, 13-án
Pénteken készülünk a Halloweenre, illetve még sokminden mást is kipróbálunk, megtanulunk. Van még hely a tanfolyamra, ha kedvet kaptál, gyere! Jelentkezz szerda délutánig.
Jelentkezés:  itt.

3. Ajándék szept. 15-ig
12 magyaros mintát -csillám tetoválás festősablont- küldünk ajándékba annak, aki szept. elsejétől 12.000 Ft feletti rendelést ad le a webáruházban.

Színes őszt!

Szia,

Kriszti




Vásárói vélemények

"Nagyon jól használható a pici gyermekeknél. Egyik kedvenc csomagom :)."

Festősablon szett mini 1. Tari Ildikó



1.800Ft

5 ml zselés csillám tetoválás ragasztó

- eredeti gél ragasztó
- hígítatlan
- tartós
- biztonságos




4.570Ft

6 gomb-csíkos paletta

24 % kedvezményt!!!

Kitűnő színátmenetes mintákat készíthetsz másodpercek alatt. 



1200Ft

Magyaros sablonok

Vidd ajándékba!

Vásárolj 12.000 Ft felett szept. 15-ig, és ezt a magyaros mintákat tartalmazó csillámtetoválás festősablon szettet adjuk ajándékba. Karkötő/bokalánc minták, kisebb motívumok... 



13.000Ft

Arcfestés 2.

Bp. szept. 13.
Ha tisztában vagy az alapokkal, gyere, és tanulj meg új fogásokat! Sablonhasználat, nonfiguratív minták készítése könnyen, egy mozdulat technika, party-arcok és még sokminden más...



17.000Ft

Arcfestés 1.

Bp. szept. 26-27.
Nélkülözhetetlen alapok, amik miatt azok is eljönnek a kezdő tanfolyamra, akik már elvégezték a 2. vagy a 3. szintű arcfestés tanfolyamot. Nemcsak pont-vonal-folt..., hanem sok más info elhangzik ahhoz, hogy egyedül is lemásolj bármilyen arcfestés mintát egy képről.



15.000Ft

Hennafestés

Bp. okt. 11.
"Kissé félve jelentkeztem, mert hát nem a kézügyességemről vagyok híres. De a tanfolyam alatt, nagyon hamar "művészt " faragtak belőlem. Az idő nagyon hamar el telt, de az itt kapott információk és segítség és támogatás, és a tanultak, a mindennapi életbe is nagy energiával töltött fel!!!"




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése